Рус

Аналізатор інфрачервоний ІНФРАСКАН - новий, але вже досить апробований, вітчизняний прилад експрес аналізу якості зерна та продуктів його переробки. Він призначений для визначення масової частки компонентів у пробах зернових і олійних культур, крупи, насіння і комбікормів.

Для проведення точного аналізу при розуміли проби рекомендується використовувати млин ЛМТ-2 з калібрувальним ситом 0,8. Можлива поставка аналізатора в комплекті з млином ЛМТ-2.

Призначення:

Експрес - аналіз зернових, олійних культур, насіння і комбікормів

Галузь застосування:

Визначення масової частки вологи, протеїну, жиру, клітковини, крохмалю та ін. Компонентів в пробах зернових і олійних культур, комбікормів і інших речовин шляхом вимірювання оптичних характеристик спеціально підготовлених проб (помел) аналізованого речовини в ближній інфрачервоній області спектра.

    В даний час розроблено та апробовано на підприємствах калібрувальні рівняння для визначення наступних показників:

  • Пшениця (білок, волога, клейковини)
  • Ячмінь (білок, волога);
  • Соєвий шрот (волога, протеїн, жир, клітковина,)
  • Соєве борошно (волога, протеїн, жир, клітковина)
  • Соняшник (волога, протеїн, жир, клітковина)
  • Рибне борошно (протеїн, волога, клітковина, жир, зола, сіль, фосфор, Ca)
  • Клейковина пшенична (волога, протеїн, клейковина,)
  • Борошно пшеничне (волога, білок, кількість клейковини, зола, білизна, жир)
  • Комбікормові (волога, протеїн, жир, клітковина, зола, сіль, фосфор, Ca)
  • Солод (білок, волога)
  • Соя (волога, протеїн, жир, клітковина)
  • Ріпак (волога, олійність, глюкозіналати, ерукова кислота)
  • Кукурудза (волога, протеїн, жир, клітковина)

Технические характеристики

З ким можна звязатись через сайт